PASSION BUSINESS

Starta en Passion Business och förändra ditt liv för gott

Hej du, cooling! Du har en bra idé för ditt företag, eller hur? Du har en brinnande vilja att byta bana, stega åt sidan och göra n.å.g.o.n.t.i.n.g annat än vad du gör idag. Oavsett om du redan har startat på din egen resa, eller är redo att hoppa, är en sak säker: det är mycket mer än bara ett företag för dig. Du är redo att skapa ditt arv, och göra din kreativitet till ditt yrke.

Problemet? Det händer inte så mycket, eller?

Därför behöver du

Hjälp och support från sådana som har varit där du är. Alltså, inte från någon som har bara läst om att starta en verksamhet. Du behöver fokusera på rätt saker, och tro mig, att figurera ut alla olika skatteregler är inte det (du hinner göra det senare med). Bli extremt effektiv för vi alla vet att tiden är knapp, speciellt om du jobbar heltid, har barn och annat som tar din tid och energi.

Framför allt, du behöver kunna balansera mellan strategi, taktik och ha rätt mindset till att driva en verksamhet...

Så att du kan...

  • Lansera din nya verksamhet
  • Göra rätta saker och sluta spendera tid på nonsens
  • Prioritera din tid och det viktiga före allt oviktigt
  • Förstå och få ihop dessa tre grundstenar till en framgångsrik verksamhet

 

De tre byggstenarna

Kom igång med din drömbusiness. NO BS.

Detta program går på djupet i kreativt företagande, hur du kommer igång med din idé, hur du validerar den, hur du bygger varumärke och börjar locka framtida kunder innan du har något att sälja. Programmet passar för dig som är en kreatör, inredare, stylist, skönhetsterapeut, produktdesigner... egentligen oavsett vad du drömmer om att göra, men...

a) är kluven och vet inte hur och var du ska börja
b) vill bygga ett varumärke och en business på din passion
c) är trött på eviga pendlandet och långa timmar på jobbet som känns bara... trisst
d) vill jobba var du än är, resa och hänga hemma med kidsen
e) är rädd för att ingen skulle vilja ha dina produkter eller tjänster
f) vill ha praktiska råd och inte något inövat generellt BS om hur det är att starta och driva ett företag

Ingen av mina taktiker förutsätter stora investeringar eller kändisskap – jag har förstahands erfarenhet av att skapa något framgångsrikt utan externa medel eller rätta kontakter.

- Du kommer igång med din idé och lär dig att paketera, prissätta, sälja (uh, det läskiga), och kommunicera värdet av ditt erbjudande.
- Du kommer att inse varför du inte ska rea ut dina tjänster eller produkter utan stolt ta betalt för det du är värd.
- Du kommer att lära dig hur du bygger ett varumärke, skapar en affärsplan (enkel, vem orkar mossiga planer?) för att veta hur du kan tjäna pengar.
- Du kommer att få många idéer om vilka ytterligare sätt du kan tjäna pengar.
- Du kommer att skapa en marknadsföringsplan som får ditt säljande ske halvautomatiskt.
- Du kommer att lära dig att röra dig snabbt framåt, skita i perfektionismen och bara göra din grej.
- Du kommer att lära dig att hantera det känslomässiga, motgångar, framgångar, och bli en riktigt ledare för ditt eget liv (=FuckU jäntelagen; jag kör på mitt).

++ plus plus

De flesta deltagarna är kreatörer, bloggare, trötta på sina jobb och vill göra annat, talangfulla människor som vill erbjuda kreativa tjänster och produkter, och vill (och ska) ta över världen. Du deltar i lektioner när du kan, och alla lektioner finns tillgängliga för dig under ett år.

Programmet är perfekt för dig som vill starta någonting eget, men har begränsat med tid och behöver därmed göra rätt saker och framför allt i rätt ordning. Är du med?

SÅ HÄR FUNKAR DETTA

Du signar upp för programmet och vi skickar dig information om hur du kommer igång. Du får tillgång till vår kursplattform online och kan logga in när och var du vill.

Vi fokuserar på det viktigaste i varenda steg. Vi går igenom strategisk planering, taktik, och hur du bemöter de jobbigaste utmaningarna i småföretagande. Vi varvar coaching (mindset, och sånt) med taktik – varumärke, marknadsföring, försäljning…

Du jobbar igenom allt material och satsar fullt på att få igång din verksamhet. Du får all kunskap och verktyg för att kunna lansera din fantastiska verksamhet, men jobbet måste du göra själv. Jag finns här som stöd och svarar på dina frågor. Bueno?

  • Lektionerna hålls online så du kan delta där du är (på pendeltåget, gymmet eller var du än är)
  • Du kan logga in när och var du vill och repetera allt hur många gånger som helst
  • Du kan skicka dina frågor till mig via mail under de första 3 månaderna

MODULERNA

1. DESIGNA DITT ENTREPRENÖRSLIV

Att gå från att vara heltidsanställd till entreprenörskap är ganska… jobbigt. Men och oerhört spännande! Att få göra det man gillar, och inte ha en chef som bestämmer när och var man ska jobba är en dröm för många. Men, för de flesta förblir det också just det – en dröm. När man går från en trygg (?) anställning till att vara sin egen chef, många tankar, rädslor och känslor poppar upp. Vad om jag inte klarar av det? Eller, hur svårt kan det vara? Vi kickar igång med att diskutera entreprenörsskap och förbereda dig, och din omgivning för en resa som du aldrig kunnat inbilla dig. Vi definierar vad som driver just dig, och hur du skapar visionen för ditt företag. Detta är grunden till en framgång, och dina framtida affärsplaner, varumärket, marknadsföring och erbjudanden bygger på detta.

2. VALIDERA DIN IDÉ & HITTA DINA KUNDER  

Vi går igenom allt du behöver veta om din drömkund, vilket sparar tid och stora penger i längden – så du behöver inte gå tillbaka till ritbordet om och om igen. Dessa övningar kommer att ge dig tydlighet för vilka produkter och tjänster du kan erbjuda, var du hittar dina kunder, och hur du kommer att kommunicera med dem. Vi lär oss att validera dina produkter / tjänster så du slipper dyra misstag, och arbetar på prismodeller som fungerar för din bransch och får dina drömkunder att längta efter lansering av ditt varumärke och business.

3. VARUMÄRKESUTVECKLING

Denna modul går på djupet i strategisk varumärkesutveckling och går igenom stegen till ett framgångsrikt företag och varumärke. Vi lär oss att definiera syftet, mission och vision, din story, samt alla element som du behöver för ett framgångsrikt varumärke. Du får en grundutbildning i varumärkesteori, lär dig hur du kopplar din personlighet och dina drivers till varumärket, samt hur du når ut med ditt varumärke och verksamhet. Du kommer också få lära dig hur du bygger en webbsida som lockar dina drömkunder, och hur du lägger upp en strategi för social media och PR.

4. BUSINESS MODEL BOOTCAMP

(separata lektioner för produkt- och servicebolag, du kan givetvis delta i båda)

Affärsmodeller! De flesta av kreativa entreprenörer tycker det här med affärsmodeller är jobbigt, och därmed undviker det helt. Big mistake! Vi ska gå igenom ett enkelt och roligt sätt att skapa en affärsmodell som inte bara få din verksamhet att växa och bli framgångsrik, men också frigör tid för annat än jobb. Vi utgår ifrån att du vill skapa ett företag kring ditt liv och inte tvärtom, och att det du bygger ska supportera din livsstil, behov och intressen. Vi går igenom affärsmodeller för både produkt- och tjänsteföretag och lär oss att fokusera på rätt saker. Denna del är en av de absolut viktigaste momenten under Passion Business -programmet!

5. MARKNADSFÖRING & DIGITAL MEDIA

Det viktigaste du kan göra för att bygga din verksamhet är att marknadsföra dig och dina produkter och tjänster! Denna modul går igenom grundläggande marknadsföring för kreativa entreprenörer – vad fungerar idag och hur kan du optimera din marknadsföring, och spara både tid och pengar. Vi lär oss digital marknadsföring, men också traditionell print och annat media. Vi tittar på hur du kan skapa kontakter med influencers och viktiga människor inom din bransch, utan att ha några tidigare kontakter. Vi ägnar tid åt teknik, Facebook, Instagram, samt andra plattformar, e-postmarknadsföring, och bygger en strategi för hur du kan besökare att bli betalande kunder.

6. SÄLJ MED STOLTHET

De flesta kreatörer skulle hellre äta bajs än sälja sina produkter och tjänster… I feel ya. Men, försäljning behöver lyckligtvis inte vara svårt eller jobbigt, du behöver bara lära dig processen. Jag kommer att gå igenom olika sätt att sälja beroende på din affärsmodell (yes, som vi har tagit fram i modul 3). Vi går igenom säljmodeller, vilka material du behöver för att sälja och hur du kan planera din försäljning för ett helt år i förväg.

DIN INVESTERING

2396 SEK per deltagare (moms tillkommer)

BETALA MED FAKTURA ELLER SWISH

(få tillgång efter en godkänd betalning)

OBS – anmälan är bindande!

Får du ingen återkoppling inom 24h så maila till tiina@tiinawilen.com eller ring 0708 98 14 16.

Garanti – gillar du inte kursen så kan du begära pengarna tillbaka innan du påbörjar den andra lektionen eller alternativt inom 7 dagar från starten.

Vi ses på insidan! Love, Tiina