BUSINESSCOACHING / KONSULTERING

Vi erbjuder affärscoaching och konsultering inom konceptutveckling och marknadsföring. Du kanske…

  • Behöver hjälp med affärsplanering och effektiv målsättning?
  • Behöver hjälp med att få ihop ditt affärskoncept?
  • Behöver hjälp med ditt varumärke och öka synlighet?
  • Behöver någon att bolla med angående nästa steg i ditt företag?
  • Behöver hjälp med strategisk planering och uppföljning?
  • Behöver exakta steg-för-steg instruktioner för att skapa digitala produkter eller lägga upp en strategi för marknadsföring?
  • Behöver hjälp med att börja med digital annonsering?

Coaching handlar om att jag (Tiina) finns som hjälp och bollplank, ger råd och guidar dig igenom de olika stegen och besluten. Vi följer ett specifikt program som är fullt anpassningsbart enligt dina behov och önskemål.

Våra coachingar är alltid personliga, och kan hållas via Skype, fysiska möten eller som vi kommer överens om.

 

Få resultat

Jag fokuserar på en sak: dina resultat. Jag vill att du ska uppnå de målen som vi sätter för dig och din verksamhet. Oavsett om du är i starten eller har redan drivit ditt företag ett tag, alla behöver coaching. Företagande kan kännas väldigt ensamt, och detta är ditt tillfälle att ha en booster och kunskapsbank till ditt förfogande.

Med mig får du resultat. Varför? För att mina coachingar är resultatinriktade. Jag följer upp. Och jag ifrågasätter om jag hör att du inte håller fokus. För mig finns det inga ursäkter för att inte få saker och ting gjort, jag vill att du prioriterar dig och din verksamhet under dessa månader tillsammans, för jag prioriterar också dig och din verksamhet.

Och ja, jag har också småbarn och massa annat i livet, därför är jag ett proffs på att göra saker snabbt och effektivt och sedan spendera resten av dagen med familjen. Och sist, jag är finska, så jag är passionerad, ironisk, jag pratar fort och svär ibland. Jag söker inte efter perfektion, utan jag vill ha saker och ting gjorda. Därför, min vän, jag låter inte dig att fila på en text eller logga i all evighet. Jag ser till att du lanserar din business och börjar få kunder, sedan kan vi fila på de små detaljerna efteråt. Jag ger dig tuff finsk LOVE.

Under coachingar hjälper jag dig med allt jag kan, till exempel, om du vill bygga en webbshop så jag kan jag ge dig råd och instruktioner, men du / din utvecklare gör jobbet. Kommer vi fram till att Facebook-annonsering funkar bäst för din verksamhet, så hjälper jag dig att lägga upp annonserna, följa upp och analysera resultat. Men du och ditt team gör jobbet.

 

Varumärke, konceptdesign, marknadsföring, teknik…

Jag hjälper dig med varumärke, design, marknadsföring, teknik och effektivisering. Men mina metodiker ger dig mycket mer! Att våga ta nästa steget – skita i jäntelagen – orka stå på sig när det känns som motigast. Detta hjälper jag dig med.

När du väl har bestämt dig att du ska satsa, då kommer du till mig! Har du kört fast och vill växa; kom till mig. Vet du vad du vill men vet inte exakt hur; jag hjälper dig. Vill du ta nästa steg; låt oss planera hur!

Jag erbjuder två olika program:

AVENUE BUSINESS SYSTEM

Vårt kompletta affärsutvecklingsprogram för dig som vill lära dig det snabbaste, enklaste vägen från en idé till en fullt skalbar, framgångrik verksamhet. Detta program lär dig allt du behöver kunna om affärsidé, marknadsanalys, idévalidering, konkurrensanalys, marginaler, varumärke och koncept. Vi skapar din affärsmodell, produkter tjänster som passar in i affärsmodellen, tillgångar och verktyg. Och sedan sätter vi upp ett marknadsförings- och säljsystem som möjliggör ett konstant flöde av kunder. Sist, men inte minst; vi bygger din Though Leader – plattform, och automatiserar stora delar av din verksamhet för att garantera tillväxt och skalbarhet.

AVENUE MARKETING SYSTEM

Vårt marknadsföringsprogram för dig som vill lyckas med din digitala marknadsföring. Vi analyserar din nuvarande situation och resultat, och sätter upp mål och en plan för framtida marknadsföringsaktiviteter. Sedan mappar vi ihop de bästa sätten för att marknadsföra just din verksamhet; baserat på dina resurser och kunskaper. Vi kommer att bygga ett fullt skalbart system för din klientackvisition, som kommer att underlätta din vardag och göra ditt försäljningsarbete enkelt och trivsamt.

Vi börjar med ett gratis intromöte där vi går igenom ditt företag och dina behov. Du kan ansöka om ett möte med mig genom att fylla i formuläret nedan.

Under denna konsultation kommer vi att mappa ihop dina behov, titta på din målgrupp och bestämma oss vilket sätt är bäst för att marknadsföra just din verksamhet. Vi kommer också att utvärdera huruvida vi vill jobba tillsammans i framtiden. Jag bjuder på denna konsultation, det kommer att bli de bästa 45 minuterna som du har investerat i din verksamhet!

DINA FRÅGOR - MINA SVAR

Hur snabbt kan jag få resultat?

Detta beror på dig! Jag ger dig verktygen och följer upp, det är upp till dig att göra jobbet. Ingen coaching eller utbildning i världen kan ge resultat om du inte ta action.

Hur kommer vi igång?

Vi bokar in ett första samtal där vi går igenom dina planer och behov. Kontakta mig för att boka!

Om jag inte alls vet vad jag behöver?

Den största anledningen mina klienter kommer till mig är att de är förvirrade kring vad de ska göra, var de ska börja, och hur de ska få ihop alla sina tankar och idéer. Vi skapar struktur, klarhet och en actionplan för dig. Båda våra program är specifikt framtagna för att eliminera förvirring, strategier som inte fungerar och många möjliga misstag.

Jag kan bara på kvällstid

Inga problem, jag kan coacha dig på kvällstid, dock tiden mellan 16-19 är dedikerad till mina barn. Inga undantag! Funkar en helg bättre? Vi kan komma överens om det.

Jag har inte råd

Jag förstår, det är viktigt att prioritera! Vi jobbar tillsammans med Svea Ekonomi för att ta fram en lösning till dig.

Jag är inte tekniskt kunnig

Inga problem, för det är jag! Min superpower är att förklara komplexa saker på att enkelt sätt, och efter att du har jobabt med mig kommer du att kunna driva din egen webbsida, digitala kampanjer och använda analysverktyg för att veta exakt vilka resultat får.