Sista anmälningsdatum
Det finns inget sista anmälningsdatum, inte det finns ett undantag i specifka fall. I sådana fall står det i kursinformationen. Vår rekommendation är dock att du anmäler dig så tidigt som möjligt för att försäkra dig om en plats.

Avbokningsvillkor
Du kan avboka din plats senast 2 månader före kursstart utan kostnad. Därefter är din anmälan bindande, men kan överlåtas till annan person om du får förhinder.

Fakturering
Kursen faktureras efter avslutad kurs. Vi fakturerar privatpersoner/enskilda firmor genom Svea (möjlighet till 12 månaders avbetalning) och företagskunder (AB) direkt. Betalningsvillkor 10 dagar.

Inställd kurs
Om vi av någon anledning tvingas ställa in en kurs meddelar vi detta så snart vi har möjlighet och självklart betalar du inte för din kurs. Vi gör allt för att kunna erbjuda alternativa dagar.

Online-learning inkluderat

Varje deltagare får även tillgång till vår online-plattform med samma (+ bonusar!) utbildning! Det innebär att ni kan komma tillbaka till lektionerna när ni behöver det, ifall ni missade något speciellt under kursdagen eller vill uppdatera kunskaperna när det är dags att implementera systemen för er organisation. Tillgång till programmet under 1 års tid.

Uppgifter och certifikat
I de flesta utbildningar ingår övningsuppgifter och certifiering som kan göras online inom 6 månader från kurstillfället.